NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #21760
    Nyugodtan elmondhatjátok a véleményeteket,semmi probléma de azért átgondolhatnád mit írsz le!
    Idézlek: "mert ez a topic is az Mflex rajongókról szól"

Lapozd vissza csak az elmúlt két hét általam posztolt videóit,és látni fogod az állításod bukik,mindenkiről aki a stílusban újdonsággal jelentkezett,igyekeztem említést tenni,minimum egy YT videóval!

Te inkább hallgatsz egy sarokcsiszoló paródiát mint Mflex zenét,nos tedd azt senki nem kéri tőled hogy ne azt hallgasd,csak ezzel a zenei ízlésed szegénységi bizonyítványát állítod ki!

Egyébként kérdem én ezt a véleményedet miért nem merted felvállalni azzal a nickneveddel amellyel jól ismerünk téged,és nagyon aktív voltál,talán csak nem azért mert korábban te is Mike első zenéiről nagyon jó véleménnyel voltál a HQ topikban,így kínos most ez a pálfordulás!
    Anno Zephyr nevű tag írta nekem itt sokatoknak van álregje,milyen igaza volt!!!
    Én egy jóindulatú ember vagyok ezért nem hozlak most kellemetlen helyzetbe ,nem írom le mely nicknév álregje vagy erős gyanúm szerint,bár nickneved"Mucsacso" szórészéből ezt nem túl nehéz kitalálni!
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.31. 16:22:19