NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• pityu0718
    Teljesen szélsőségesen látod a dolgokat de elfogadom, hiszen ez a Te véleményed! Nincs is ezzel semmi gond.
    A gond ott van, hogy csak reszeljük itt a fingot, ahogy egy barátom szokta mondogatni.
    Az Én véleményem minden esetben ki van forgatva és be vagyok állítva idiótának vagy minden egyéb finomságnak.
    Persze ezt azok állítják rólam, akik nem ismerik a teljes valóságot, pontosabban előzményt! Ez érthető, hiszen nem láttak bele a flexi bácsival folytatott privát beszélgetéseinkbe. Én baráti jobbot nyújtottam és nem ráerőltetni akartam bármit is. Talán az első vagy második szerzeményénél jeleztem neki 1-2 észrevételt, hogy ha van kedve, mivel teheti még jobbá a zenéit. Nem voltak ezek egetrázó hibák, csak kisebb hiányosságok, hiszen be is bevallotta, hogy sosem zenélt korábban.
    Erre Ő berágott, elküldött a francba, hivatkozva a rajongók véleményeire, mert azok csak jókat mondtak róla, ergó csak jó lehet..

Aztán szinte hetente ontotta a "slágereket", amelyeket alig lehetett megkülönböztetni egymástól, sablon riffek és semmi egyediség nem jellemezte. Akkortájt ezt többen is megjegyezték, nem csak Én..
    Persze Ők is hülyék lettek egyből. Az már csak részlet kérdés a dologban, hogy mindannyian tudjuk, 1-1 igazán slágerhez nem elég 1 hét még a nagyon tehetséges szerzőknek sem..
    Ez a mostani zenéje tényleg mérföldekkel jobb, mint bármely korábbi de had ne kelljen már térde borulnom előtte csak mert más ezt teszi.. Ugye érted a lényeget? Remélem!

Leegyszerűsítve, nem akartam semmi rosszat neki, sőt! Éppen ellenkezőleg, segíteni szerettem volna neki, hogy könnyebben elérje a céljait.
    De ebből csak gyűlölködés lett és ez ahogy látom azóta is tart.
    Akkor is jöttek a nagyeszűek, hogy csinálj Te egy ilyent és majd akkor dumálj és egyéb sületlenségek de nem látták a fától az erdőt sajnálatos módon.
    Szép dolog a rajongás de az elvakultság már más történet.
    Javaslom, hagyjuk abba ezt az "érdekfeszítő" témát és szóljon a topik arról, amire hivatott. Csak egy ötlet volt!