NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• pityu0718
    Így igaz, nem is Én kezdtem alpári hangnemben reagálni..
    Amúgy erre a "csinálj Te egy italó zenét és majd megmondom az jó lett-e" stílusra legyen elég annyi, hogy 87' óta billentyűzöm zenekarokban. Elsősorban jazz, swing, rock és egyéb populáris műfajban ténykedtünk de már vagy 10 éve nem zenélek zenekarban.
    Azóta itthon a stúdiómban zenélek a magam örömére és segítek jó pár fiatal billentyűs kollégának amiben csak tudok. (kottázás, hangszer beállítás stb.)
    A igaz, hogy az italo műfajban nem tevékenykedtem aktívan mint mondottam korábban, de fülem azért nőtt és megtudom ítélni, mi az, ami ma kiemelkedő sláger és mi nem az. Nyilván nem fogok rohanni a billentyűkhöz lélekszakadva, hogy rögtön "gyártsak" egy italo slágert, csak hogy meggyőzzem a fanyalgókat..
    És igen igazad van, rosszul esett, hogy flexi bácsi elutasított minden jó szándékú segítséget anno, pedig akkoriban nagyon ráfért volna.
    Ez nem irigység még ha annak is tűnik, ugyanis nem vagyunk egymás konkurenciái!! Ezt sajnos a mai napig nem sikerült felfognia 1-2 rajongónak :(