tudom, hogy Conde-t én raktam fel, pont ezért is írtam, az sem azért került be,mert nekem tetszik,hanem mert újdonság és megjelenés várós. azért az általános, hogy Conde-nak rossz a hangja, hisz neki is van nagyon jó száma, de is túl általános, hogy csak a Flashback sc oldala alapján kéne megítélni a stílus vonzerejét. van még bő 2 tucat kiadó a stílusban (összefoglaló később), bár igaz megjelenés az sokkal kevesebb, de hát ha nincs benne nagy pénz, kicsi a tál is.
tény, hogy a fizető kereslet az annyira alacsony, hogy az is csoda, ha kijön bármi, de meghallgatást,szeretgetést, begyűjtést,megszerzést így vagy úgy egy viszonylag nagyobb, mérhetetlen réteg folyamatosan teszi, lásd az illegális letöltési oldalak hasonló zenéit kínáló linkjeinek letöltési számait és a hasonstílusú zenék milliónyi részben hivatalos vagy sufnicsinált válogatás lemezeit. ott ezek az adatok sok-sok nagyságrenddel nagyobbak. az igazán nagy zenékből meg igazán kevés van, ez a helyzet, de itt pont ezért nem csak újdonságok lehetnek, és nem tilos az ismétlés sem. az elmúlt sok-sok évben voltak azért igazán jó zenék is és ebben az évben is várható legalább kéttucat slágergyanús eset.