NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    Jonnyka először is ha valahová írok az az első hogy beköszönök.
    Szerintem ez alap.
    Ne akarj te ide senkit keresni mert úgy gondolom hogy kicsit többet tettem ezért a topikért a négy év alatt mint te.
    Kicsit furcsállnám ha elvennék tőlem a házigazda jogot de tudod már annyira nem fájna mint mondjuk egy évvel ezelőtt.
    Mert hogy már a saját topikomba nem érzem jól magam mert jöttek olyanok akiknek semmi sem jó, és ezt nem egészen kulturált ember módjára közlik.
    Sokáig nem szóltam semmit mert hogy szeretem kerülni a konfliktusokat ameddig lehet holott többször le gyökereztek , meg egyéb jelzőkkel illettek.
    Még ha nem is a saját topikomban, de értesültem mindenről.
    Szóval a helyzet az hogy kicsit betelt a pohár.
    Akinek nem tetszik az ne járjon ide ,nem kötelező.
    Én senki miatt nem fogok könnyeket ejteni elhiheted.
    Az elmúlt hetekben figyelgettem hogy az új megjelenésekből mennyi került be ide. Hát mondhatom nagyon szegényes volt a
    felhozatal abból ami valójában bekerülhetett volna már amik megjelentek.
    Nem vagyok én senki ezt már többször megkaptam ,de érdekes módon az infók több része még is csak elmaradt mióta nem voltam.
    Ennek a fórumnak az volt a hivatása hogy az összes újdonság legalább infó szinten egy helyen legyen.
    Ebből már vajmi keveset látok itt sajna. Csak az állandó viták amit már rettentően unok.
    Szóval még egyszer mondom akinek nem tetszik az legyen szíves ne látogassa ezt a topikot tovább.