NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #20795

Én nem vagyok senki bértrollnoka, és ha visszaolvasod pár írásomat, ott is leírtam hogy valóban seggfej módra kiosztott pár embert, de ehhez nekem semmi közöm, ha úgy találta jónak, akkor az az ő dolga. Volt benne sokszor igazság is.

Te egy frusztrált gyogyós vagy és ingyenélő ez már rég kiderült, az anyám meg biztosan mással foglakozik "ott fent" nyugodjon békében, vagyis ne vedd pofádra! Az egész megnyilvánulásodból szinte lerí, hogy semmi olyan nincs az írásaidban, amin az ember elgondolkozna és azt mondaná, tényleg ennek az italove-nak most igaza van. Csak a fos folyik a szádból és rossz, amikor megírják páran, hogy milyen tré zenéket Istenítesz, akkor fel vagy háborodva és az rögtön az mflex miatt van! Most, hogy mondod megtaláltam az a remekművet, ez paródia és ez jobb? Na megint bebizonyosodott, hogy zeneileg (is) egy analfabéta vagy! Az illető még énekelni sem tud, emiatt lehet paródiának nevezni. A szöveg elég érthetetlen, egy bödönben kornyikált, vagy mi? Macska dugás közben szebben vernyákol! Névtelen mi? Ráadásul HAZUG is vagy! Egy paródia, ami ebben az esetben nem az, ott felvállalja az előadó a kilétét. Viszont, néhány szót hallani rendesen, főleg azt, amit te is hangoztatsz itt. A hallgatóit BOTFÜLŰNEK rágalmazza , akikből jó sok van.

Én nem hoztam szóba a főnököt, ahogy te írtad, de az biztos, hogy bármerre nézek és olvasok legyaláz mindenkit rajongókban, még a közelében sincsenek szinte sehol. És az egyetlen hely, ahol negatív színben tüntetik fel, az pontosan itt van! Ha ez neked ejakulációt okoz, akkor tedd itt ezt mindig, másképp biztos nem következik be, különben nem lenne energiád folyton itt lógni és ennyi baromságod összehordani.

Nagyon megkeseredett ember lehetsz, ha így éled ki, hogy egy fórumon osztod az IQ eszed! Tényleg azt mivel mérték le nálad?
    Megkérdezték, hány ujjad tudod a valagadba dugni, miközben hátra van kötözve a kezed?

Nagy az arcod itt többed magaddal, de hidd el nagyon sokan utálnak már itt, közben meg egy senki vagy! Csak azért tudsz ilyeneket írni, mert egyrészt a többség leszarja, nem akar vitát és van pár nyalifalifali haverod itt, aki egyetért ezzel, másrészt a HG egy elfogult, aki diktatórikus eszközökkel törölget, ha valami nem tetszik neki, de mindegy törölgessen csak, ezután mindent mentek.

Tudom jön majd IQL válasz, de nem lesz abban semmi olyan, amitől meggondolnám magam veled kapcsolatban.
    Nevezzétek át ezt a topikot "gyűlölöm mflex"-et, meg mindenki mást, aki nem nyal be itt"!

Menj(etek) (ti) a p...ba!