NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    ha mindig csalódsz,akkor minek hallgatod? de komolyan! várod a csodát? vagy miért?
    én nem tudok elérhetöséget,mert nem ismerem személyesen, és fb-ém sincs, de szerintem, ha nagyon akarod, meg tudod találni.biztos, hogy nagyra értékelné a véleményed, föleg személyesen!
    nos, a Vincenzo Salvia zene Chrissy Valentine vokál párosítás valóban igényes mind eredetiben,mind ebben a remixben, ez kétségtelen!
    Salvia zenéket úgy általában én is kedvelem és jónak tartom. hányszor is volt itt? 98%-ban a summer love albummal vagy zenével.
    ettöl függtelenül, ha végighallgatod V. Salvia munkásságát simán belefutsz pancsika zenékbe is,mert az is van neki!van egy vonal,amit eltalált alig 1 éve és jól hozza. Általában ebben van a siker.
    De hány ilyet is tudnál ebben a fórumban összeollózni? 3-4 tucatnyit? és a többi ezer trágyánál valahogy nem emlékszem, hogy itt toporzékoltatok volna, hogy hü de szar,meg ez meg az hiányzik belöle! érted? ez itt a bibi!nem az, hogy épp tetszik vagy nem.