NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    én még soha senkinek a fejét nem téptem le a véleménye miatt! legalábbis élöben nem! :)))
    én a thrash metállal nem tudok mit kezdeni, pontosabban tudok, nem hallgatom!SOHA!
    ugyanezt tudom javasolni nektek is, egyáltalán és még csak kíváncsiságból sem kell Nektek 3-toknak Mflex zenét hallgatni, és meglátjátok mennyivel jobb lesz a világ! :) azt csak sejtem, hogy mflexnek sem ti vagytok a célközönsége! én sem,mert nekem sem tetszik minden zenéje, és nem megyek lájkolgatni sehová sem, de ha a negativumokat akarnám kiemelni, nem pont ezt a számot szemelném ki. ha meg negativumokat akarok keresni,azokat 'akiket szintén nem szeretek,nem tudok vele mit kezdeni és hangzásban vagy énekben is zavarók' azt az eddigi közelmúltból és itteni többszáz oldalból mazsolázva szerintem kamionszámra össze tudnék én is gyüjteni, de általában csak továbbgörgetek,nem kommentálom, hisz szar lebeg itt is dögivel,nem csak a Dunán, de ha jön egy mflex, ne adj isten hozzá egy plusz gondolat,azt le kell verni azonnal. :) ezzel nem rád gondolok, csak úgy általában, de megértem! :)