NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    teljesen megértelek és szerintem sokan örülnek is neki, ha Te már soha többet nem fogod ezt meghallgatni! :)

hatalmas nagy szerencse, hogy az itteni tetszetösnek jelzett zenék szinte tökéletesek! túlontúl is!
    dallamban, fülbe be- és kimászásban,hangeröben, izgalomban, percekben.
    igen, én is úgy találom, hogy itt ezen kívül minden más zene aduász a maga nemében. szerencsére, hogy azért van itt ez, hogy tudjuk a többi eszméletlen jó zenét mihez viszonyítani.
    nos, én úgy elfogadom amit irtál,ahogy van! bár egyetlen1 betüjével sem értek egyet, és én nem így hallom, de ez csak apróság és rendszer kérdése, és az én véleményem szintén 'senki személye ellen nem minősül sértésnek/támadásnak!'

mindezen grandiózus szakvéleményedet egy youtubra szánt 128kbps mp3ból meríted és azon a hangrendszeren,amiröl audiofil legendák és potméterek +6/-6db szinten tekergethetöségével keringenek!whoáááá, fantastic! :)

természetesen várom,várjuk a másik italo...szakvéleményt is,ami megrendíthetetlenül meg fogja erösiteni az elsö italo... szakvéleményt.
    már csak az a kár,hogy ezt valoszinü nem olvassa sem a szerzö, sem a nezöi,rajongoi többsége,igy nem tudnak teljesen azonosulni e remek gondolatokkal.részemröl egy vélemény a tied is,vártam is és örülök, hogy leirtad és már jelzem elöre, italo...2.0 véleményét is elfogadom és elöre boritékolom!