NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• magicboxx
    „Ha össze akarnám hasonlítani a két tevékenységet, akkor a szeretkezés és a kézimunka közti differencia jöhet szóba. Ki mire szán időt. Magam részéről jobban szeretem az előbbit.”

Ezt te komolyan gondolod? Magyarán én, aki USB-s külső audiofil hangkártyát használ (amit lehet önálló DAC-ként is használni), és NAS-ról szól a FLAC és az MP3, mivel nem tartok pici szeánszot, mint te a vinyl-el, akkor az „kézimunkához” hasonlít. Grat… de tudod mit, átvéve a stílusodat, lehet, hogy inkább az a típus vagyok, aki spontán keményen megcsinálja a csaját, úgy hogy kettéáll a füle, míg te még csak készülődsz. Ahogy az emberek, és a nők se egyformák, van, amelyik a szeretkezést kedveli, és van, amelyik a vad szexet. Képzeld, a zenehallgatásban sem vagyunk egyformák, te szeánszot tartasz, én meg gyorsan, pillanatok alatt elérek bármit, amire szükségem van. Amennyiben csak MP3-ban van meg, akkor abban.

A másik, hihetetlen, de én vásárolok zenéket, csak online. Clay zenéit (válogatva az EP-ről) pld. Play-en vettem meg, mert kedvelem, de nem vásárolok már nagyon régóta fizikai hanghordozót. Ugyanezt tettem pld. Tam Harrow (Tom Hooker) zenékkel is. Hadd döntsem már el, hogy nekem ez elég MP3-ban, 150 Ft/dal áron.

Azt hiszem, nálam megnyerted, a legirritálóbb, legsznobabb hozzászólás díját. Tisztelem Narumon fórumtársé, aki szintén "sznob", de legalább elegánsan teszi