-
italove #19354 Végre nem egy ellenséges, személyeskedő Mflex hívő! Megköszönném a normális vélemény nyilvánítást, ami ugyan ellenkezik az enyémmel, de miért is kellene mindent egyformán látnunk? Válaszolok is, mert úgy érzem, leginkább nekem szól a levél.
Ez a srác nagyon megosztja a véleményeket. Egyesek istenítik, mások utálják. Sok összetűzés volt már itt a fórumon emiatt a két tábor közt. Hangsúlyozom, én mint ember nem ismerem őt, csak hallomásból (ezek alapján viszont nem is nagyon akarom ismerni
) és abszolút nem az irigység beszél belőlem, mikor véleményt mondok. A zenéit szerintem túlbonyolított és emiatt (számomra) megjegyezhetetlen dallam jellemzi. Talán ha kevesebbet akarna fogni, többet érne el vele. Igazából engem nem érdekelnek a külföldi fórumok és senki más véleménye sem. Mint minden esetben, meghallgatom a zenét és a füleimre-érzéseimre hagyatkozom. A hangzással semmi bajom nincs. Jól szólnak a zenéi, szépek és egyediek a hangok benne. De ez úgy gondolom, ez nem elég. Kellene valami meghatározó, brutális dallam, ami azért nem csak a régi zenékben, hanem a maiakban (a jobbakban) jelen van. A feldolgozásai ezért is jobbak, mint a saját szerzeményei, mert ott adott ez a dallam.
A saját stílusában persze ezek a dalok lehetnek jók, sőt abszolút csúcs zenék is, de nekem ez a stílus nem jön be. Én úgy gondolom, az ízlésemmel és a hallásommal nincs gond. Egyszerűen csak ez nekem nem tetszik és amíg ezek a tulajdonságok visszaköszönnek minden egyes nótájában, nem is fog.
Kitartok a véleményem mellett, mert ennek a nótának az alapja a David Lyme zene. Ezt variálja. De ez nem is gond, mert ez pont jó benne. Az a gond, hogy csak ennyi a jó!
Ha te ebből nem hallod ki a Bambinát, akkor lehet, nem is az én fülemmel van gond! 
Az ének teljesen semleges. Nincs kedvem dúdolgatni, mert annyira nem jó, de ha lenne egy tuti dallam (ami egyetlen zenéjében sem volt eddig!), akkor bőven elég lenne!
Az Italobox-hoz, azaz Clay-hez pedig inkább nem hasonlítanám, mert nincsenek egy súlycsoportban!
Köszönöm a tanácsot! Zenei szakágakon nem is kommunikálok, időm és kedvem sincs hozzá. Bár szerintem ezen a site-on van legalább annyi disco zenét szerető és értegető ember, mint bármelyik külföldi fórumon.