NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #19339
    Látom, hogy szövegértelmezési problémáid vannak.
    Még mindig ez a véleményem róluk és ez a két zenéjük az, ha már muszáj hallgatni Joy-t, akkor ezeket hallgatom, vagyis valamilyen szempontból tetszenek, ennyi.
    Most már nincs, de abban az időben, mikor ezek voltak slágerek, igen sok buzi ismerősöm volt, akik megvoltak őrülve értük. Mielőtt belekötnél, én nem vagyok az, csak éppen nagyon jó haverok voltak attól függetlenül. Az, hogy ki milyen ember vonzódik, engem nem érdekel. Én, családos ember vagyok 3 pici gyerekkel. Az egyik már 10 éves, ő a legnagyobb.

Az utolsó mondatodra reagálva pedig, pont te teszed ezt, egy pc mögött és osztod az észt, amiből nem sokat kaptál, mikor sorba kellett állni érte.

Atiapuka:
    Igen kedvelem azt a bandát is, de nagyon!

Az új Mflex zene meg egyszerűen gyilkos, már jó értelemeben írva.
    Hallatszik, hogy nagyon sok munka van mögötte és nem akármilyen hardverekkel dolgozik a csávesz, akit visszaolvasva valóban egy nagyképű seggfejként küldött el több embert is a franca, néha jogosan, csak a stílusa volt nagyképű. Vagyis, aki erre a zenére azt mondja, hogy szar, abból az irigység beszél, vagy menjen hallásvizsgálatra, a sértődést és a zenét külön kell választani. Na ez italo a javából, nem akármilyen hangszereléssel és megoldásokkal!

Ez tetszik, de olvasva a hozzászólásokat, nem vagyok egyedül.