Leírtad hogy nyálasnak tartod a Joy zenéjét,én erre válaszolva írtam hogy szerintem meg nem az! (mindenféle felháborodás nélkül)
A 'Silent Circle és Saphir' ugyanaz az eurodisco vonal mint a Joy zenéje,az természetes hogy nem ugyanazon hangszereléssel!
Joy és a buzik?..... ezt honnan vetted,vannak ferde hajlamú barátaid akik Joy-t hallgatnak?
Egy embernek a szexuális irányultságát zenei stílusokkal összepárosítani,több mint hülyeség!
Ismerünk mindannyian rocksztárokat nem is keveset akik bevallottan melegek,biztosan nem a Joy a kedvencük!:)))
Nem akarom előirni hogy mit hallgass,de ha leírsz valamit annak legyen alapja és próbálj meg korrekt módon válaszolni ha találkozol ellenvéleménnyel!
A zenei ismereteidre kapsz egy kampót tőlem, pld..Blue System stílusát egy kalapba rakni a Modern Talking zenéjével,hüha.....gondold át mégegyszer!
Magadnak is ellentmondasz amikor beismered hogy kedveled a Joy két zenéjét!
Akkor hogy is van ez?Ne hallgass Joy-t ha nyálasnak tartod még a végén felmelegszel!
Ez a zenei fórum azért tart ott ahol,mert jó magyar szokásnak megfelelően olyan emberek mint te egy gép mögül mondja meg a frankót,fikázik mindent mert azt gondolja attól talán jobb élete lesz!