NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #19328
    Tulajdonképpen nem értem a felháborodásodat ember!
    Ez egy fórum és én leírtam, hogy a JOY (az én) véleményem szerint egy nyálas és talán buziknak jobban bejövő zenét játszó banda volt.
    (nehogy megsértődjenek a melegek)
    Mindig ez volt a véleményem és most is marad, de ez legfőképpen a hangszerelésükre értendő és az énekes túl nőies hangja miatt volt.
    A touch by touch és a valerie számukat, viszont a mai napig kedvelem. Ugyanígy érzem a Bohlen zenéket is, melyeket már megkülönböztetni sem lehetett, mert annyira egyformák voltak, mint egy ikerpár. Teljesen mindegy, ha az CC Catch, Anders, vagy éppen Blue system alatt futott, bár a végén próbált néha változtatni. Csak az énekesek voltak mások, a zene ua volt.

A zenéi dallamosak voltak, de nyálas hangszerelés volt alatta. nekem az nem tetszett megint. Bár biztosan jóval nagyobb az ellentábor, akinek bejött Bohlen stílusa, mert egyébként nem lenne régóta milliárdos. Én nem tartoztam közéjük.

A többi felsorolásod meg nem tudom, hogy jön ide, mert Silent Circle és a Sahpyr is mindig kedvenc volt. Heavy metal is hallgatnék, ha tetszene, de mivel az italo korszakban nőttem fel én is és ez a stílus volt, amitől mindig borzongtam jó értelemben, ezért nem hallgatok HM-et. Viszont a dallamos rock zenéket szeretem, pl Meat Loaf zenéit, akivel volt szerencsém személyesen is találkozni a 90-es években.

Őszintén szólva, nehogy te mond már meg, hogy nekem mi tetszhet és mi nem!