NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• pityu0718
    Laci! Mondtam már korábban, hogy hagyd rájuk a francba, semmi értelme agyhalottakkal vitatkozni csak felhúzod magad rajtuk tök feleslegesen.
    Nem az a baj, hogy nem jó zenéket készít a "mester" mert hát nem, ez eddig okés.. :)
    Az a baj, hogy a "segédei" azonnal támadnak, ha valaki ezt szóvá teszi.
    Ezzel sem volna semmi gáz, ha nem abban a alpári stílusban tennék..
    A helyén kellene kezelni a dolgokat na nem csak nekik, hanem a "mesternek" is.. :)

Őkelme ugyanis 2 nap "zenélés" utána jött rá, hogy mekkora "géniusz" is vált belőle. Onnantól már nem érdekelte senki véleménye.
    Simán elhitte magáról, hogy sztár született személyében..

Jöttek is a "slágerek" hetente... Ja hogy nem lehetett megkülönböztetni egymástól őket? Kit zavart? Őt biztosan nem.
    Privátban felhívtam a figyelmét 1-2 dologra, mire figyeljen oda és mit csináljon és jobb lesz minden zenéje. Szerinted mi volt a reakciója..? Letiltott a privát üzenet küldésről és elküldött a picskuba. Össze is tört a szívem sejtheted..
    Na jöttek a támadások a "rajongóitól, hogy készítsek Én italo zenét és utána dumáljak. Minek? Abszolut más stílusban zenélek, de attól még tudom mi a jó zene és hallható melyikben van munka is és kreativitás. Na ezek teljesen hiányoznak az Ő zenéiből.
    Azok a zenéi vannak az elfogadható kategóriában, amelyet nem Ő írt..
    Ja hát igen, más farkával könnyebb verni a csalánt :) :)

Azok a 76-os bpm számú tutyi-tutyi oktáv váltós zenéi erősen súrolják a vicc kategóriát. Elismeri a szakma??? Ez megint valami humor bon-bon ugye? Milyen szakma, a kókler szakma? Mert akkor nem szóltam az rendben van.
    Egyedül dióka videó munkája érdemel némi elismerést az tényleg jó.
    Ha a látvány nélkül hallgatod a "műveket", akkor gyötrelem még hallgatni is.
    Irigység? Na ne vicceljünk, mire lehet itt irigynek lenni? Inkább restellném magam, ha efféle zenéket adnék ki a kezeim alól.

Nem az a gond, hogy nem jók a zenéi (van ilyen éppen elég), hanem az önsztárolás és a "rajongók" elvakultságának mértéke.

De ha rám hallgatsz, ne is vedd figyelembe a "rajongók" írásait, tégy úgy mint a "mester"! Mintha itt sem lennél.. :) :) Működik a dolog!