NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Earth Angel
    Sziasztok!

Pár szó erejéig, én is hozzászólnék. :-)
    Szerintem, TQ első száma a (Tokyo), nagyon jó volt, valahogy ott még nem jött át annyira, hogy nem jó énekes, aztán hirtelen felkapott lett, de ezzel még nem is lenne baj.
    Gondolom nem kevés pénz van mögöttük, ha mindenki vele akar énekelni! Valóban így lenne? Nem hinném, csak a régi nagyok elvesztették a realitásukat és önkontrolljukat és megint rivalda fényben akarnak tündökölni, mivel egyedül nem megy, ezért jön a képbe TQ, akinek egyre jobban utálom a hangját és már a megjelenésétől kiráz a hideg, ahogy szinte minden videóban ül keresztbe tett lábakkal, vagy éppen azt veszik fel, hogy megy, 65 kilogramm sminkkel az arcocskáján! :-)
    Mirko Hirsc netalán azt hiszi, hogy minden ilyen szám siker lenne? Óriási tévedésben van, és ezt naponta tapasztalom az italosok között, egy zene akkor sikeres, ha többször előveszik, én már azt sem tudom, hogy milyen számokat énekelt ez a nő, mert az első, vagy a második meghallgatás után a feledésbe merült. Nemhogy elővettem volna pár hét után. És ez így megy a legtöbb nagy italo előadóval.

Fancy a legnagyobb kedvenc és valószínűleg az is marad, de most leírta magát nálam, hogy képes volt belemenni egy ilyenbe és ezt a csodálatos zenét így - mondhatjuk úgy, hogy - elcseszte ezzel a nővel. Ezt a demót kínszenvedés volt végighallgatni, egyszerűen szörnyű! Az Italove számok külön nagyon jók, minek kellett vele együtt énekelni pl?

Fancy, csalódtam benned!
    Remélem senkit nem bántottam meg a véleményemmel, csak a stílus nagy kedvelője vagyok.
    A következő ki lesz? Mozzart, Grant Miller, Ismael, vagy talán még Miko Mission is beszáll ebbe a hülyeségbe?
    Remélem nem! :-)

Ágica