NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #17450
    Ne a személyed elleni támadásnak vedd az észrevételeim!

Nekem semmi bajom Veled,sőt korábban jó néhányszor leírtam tisztellek azért mert így oda állsz az általam nagyon kedvelt italo-disco stílushoz!

Én azt szoktam meg ha tetszik egy zene akkor megrendelem vagy megrendeltettem lemezboltban és néhány nap múlva érkezik, a világ bármely pontjáról,vannak argentin nyomású lemezem is /csak példaként/ez úgy nagyjából 2008-ig működött!

Értsd már meg,hogy az említett dal olyan szinten tetszik hogy hallgatni szeretném a hifi rendszeremben,de elérhetetlen!
    Ezt kifogásolom,ezért értetlenkedek!

Az általad leírt dolgokról tudomásom van,teljesen megértem,borzasztó hogy az internet egyik oldalról ilyen szinten tönkre vágja a zene ipart,s hogy ennyi igénytelen ember van akik megelégszenek egy 128kbps minőségű fájlként lelopott zenével!

Azonban erre is kitaláltak már megoldást,hallani,látni a YT-n olyan zenéket ahol ezt úgy oldják meg hogy rábeszélnek a zenére,mondjuk egy az adott dalhoz kapcsolódó reklám szöveget,vagy a kiadó szignálját belerakják a zenéhez tartozó videóba!

Még annyit nekem sok olyan maxi cd van a gyűjteményemben,többnyire 90s évek végéról,amin 2 jobb esetben 3 verzió van,20 perc játékidőt sem éri el a lemez tartalma,mégis megvásároltam!
    A MSDJ dalát ezzel az egyetlen verzióval is megvenném!

Sikerekben gazdag,jó egészségben tellő Boldog Új Esztendőt kívánok minden fórumtársamnak!