NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    "Te meg engedélyt kell hogy kérj ahhoz hogy videón bemutass egy dalt?
    Talán attól félnek a spanyol barátaid hogy lelopják a YT minőségben a dalt aztán emiatt nem vásárolják meg a brutális 25 eurós áron a vinylt?"

Sajnos pontosan itt tartunk.
    De ne feledd a brutális 25 Euro-s ár csak nekünk magas akik lényegében Európában éh bérért dolgozunk.
    Bármelyik Nyugat-Európai ország lakója simán kifizeti az ottani órabérével.
    Nagyban tesz rá egy Spanyol vagy más kiadó hogy más is szeretné élvezni ezeket a zenéket.
    Néha előállnak egy jobb válogatással mint a legutóbbi Various - 80's Revolution - Euro Disco Vol. 4 volt de nézd meg a I Love ZYX Italo Disco Collection 16 track listát. Ki a szarnak van kedve megvenni ezt megint?
    New Italo-ban meg még sokkal rosszabb a helyzet.
    Valami már elkezdődött de messze még az hogy minden elérhető legyen CD formátumban is.
    Többször leírtam már hogy valójában két tűz között vagyok.
    Egyrészt a topikban jó lenne bemutatni minden újdonságot, másrészt pont ezeknek az újdonságoknak a szerzőitől kapok ill. veszek zenéket.
    Ha hiszed ha nem Ismael új zenéjére valóban engedélyt kellett kérnem hogy YT bemutató legyen belőle.
    Figyeld csak meg a következő Kóreai válogatáson már ott fog szerepelni a dal átkonvertált verziója.
    Az hogy ez jó-e döntse el mindenki maga.
    Annak biztosan jó akinek elég a 128-as mp3.
    Elmenti a sok százezredik zeneszámaként és ennyi.
    De akinek a munkája , tehetsége és pénze benne fekszik az nem biztos hogy így gondolja.
    A másik dolog hogy nem elég hogy leszedik a hangsávot de még meg is változtatják a megnevezését ami egy nagy baj.
    Lásd Brian Ice - lost Tonight zenéje.
    Amit feltettem a YT csatornámra direkt kiemelve hogy nem az eredeti dalt hanem egy általam kreált verziót tartalmazza. Erre ma ha rákeresel mindenhol ezt a verziót fogod megtalálni immár Extended verzióként hirdetve.
    Vannak olyan kiadók akik le se szarják ha kikerül egy új daluk megjelenés előtt, és van olyan aki tűzzel vassal tiltakozik mindennemű publikálás ellen.
    Szóval ez már csak így fog maradni.
    És van itt még egy dolog.
    Egy vinyl maxi mostanában sajnos kettő dalból áll.
    Egy Vocal és egy Instru verzióból.
    Szerinted egy CD lemezen kiadva ki lenne az aki egy bizonyos összeget fizetne kettő zenéért.
    Szerintem nem sokan lennének az biztos.
    Az meg hogy amint említetted a Magic System D.J összes számát összevonják egy E.P-be az szerintem csak álom marad.
    Pedig én is sok előadó kiadványait el tudnám viselni ilyen formában.