dj adrián#16751
Én nem értem ezt a fene nagy TQ ellenességet. Valóban a kiejtése borzalmas, de valljuk be az italo disco stílusban (sem a jelenben sem a múltban) nem ő az egyetlen akire ez jellemző. Aki szereti az italot az fel sem veszi ezt hisz a zenéért hallgatja nem nyelvészkedési célból. Az ének tudást illetően én azt gondolom szintén nem ő az egyetlen énekes akinek a stúdióban korrigálják a hangját. Én ebben sem látok semmi sátánit, hisz itt is az a cél, hogy a kész zenei anyag otthon a fotelben ülve tetszik e vagy sem. Annak ellenére, hogy itt a fórumon néhányan nem kedvelik attól függetlenül a világ számos pontján sztároknak kijáró tisztelettel és rajongással fogadják. A lemezei fogynak és a legnagyobb régi nevekkel is dolgozott együtt (gondolom ezeket nem szükséges itt felsorolni), valamit a mai kor italo világának jeles figurái is szívesen dolgoznak vele. De nyilván ők tévednek akkor amikor vele kezdenek el dolgozni. De még mindezek sem sokat számítanak hisz mindekinek van egy egyéni döntési lehetősége..vagy meghallgatja vagy nem. Félreértés ne essék, én nem sztárolom vagy istenítem de a tények makacs dolgok.