NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Zephyr Retiring
    Szewa Naszti :)
    Tudhatnád már, hogy nem vagyok sértődős :) De ha ez nagy ritkán mégis megesne, hamar túl teszem magam rajta..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak a Te kedvedért, s azért is, hogy lásd mennyire nincs igazad, össze fogok Neked dobni egy rövidke "DEMO" V.DJ. mixet, de csakis azért, hogy alátámasszam az állításomat (amit egyébként továbbra ia fenntartok) hogy jó mixet szinte bárki tud fabrikálni :)
    Mellesleg érzem a sértődöttséget a hangviteleden. Nagyon a szívedre vetted amit írtam? :D Nem kell ennyire vérmesen komolyan venni a véleményemet :) Különben sem azt mondtam, hogy Brayan kolléga tehetségtelen ipse, inkább csak olyasmit, hogy jó mixet készíteni ma már nem nagy kunszt. Látod, még rendes is leszek, mert én nem is fogok az Abletonhoz nyúlni: jó lesz nekem az az ősrégi Virtual DJ is :) Bár ezer éve nem használtam már, de majd leporolom, s igyekszem egy olyan kis mixet fabrikálni, amit majd büszkén mutogathatsz az ismerőseidnek is mondván: ".....és képzeljétek, az aki ezt összedobta, nem akar zeneszerkesztéssel foglalkozni. Pedig halljátok milyen qrva jó kis mix lett?...." :D