Mondtam már, hogy túlérzékeny vagy? Ez a mi korunkban már nem egészséges!
Harapsz minden pici megjegyzésre, amivel szinte provokálod az embereket, hogy jól odamondjanak, de visszafogom magam, elvégre úriemberek vagyunk vagy mi a szösz!
Egy szó, mint száz: privát dolgod, hogy mit vagy kit szeretsz, de mivel ennyire szembetűnően teszed már egyből nem is az. Mindegy te dolgod. De az általad is nagyra becsült (legalábbis a hsz-eidből ez jött le - és ez nem sértegetés, hanem megállapítás) MFLEX bizony arról is bizonyságot tett az elmúlt években, hogy igencsak ért a minőséghez. Mindössze megjegyeztem, hogy pont ő és pont az említett ILDD sorozattal kapcsolatban jegyezte meg, hogy nincs megelégedve (finoman szólva) a minőségével. Erre emlékszem. És mivel gondolom őt hitelesnek tartod minőségügyileg, javaslom, hogy kérd ki a véleményét, hogy vajon az én alig használt eredeti, holland nyomású maxi lemezem vagy az a CD lehet-e jobb? Nyilván az sem mindegy, hogy milyen lejátszó, pickup, tű, beállítás, kábel, hangkártya, szoftver stb. működik közre a digitalizálásban, de az már más tészta.
Naru a lossless digi alatt pedig nem feltétlenül a cd-t értette szerintem, hanem egy vinyl ripet mondjuk...
Na megyek vissza nyaralni, csak épp benéztem, nem kell válaszolni. Valahogy kezd nekem is elegem lenni ebből a fórumozgatásból... csak nekem az ilyen hülyeségek miatt. További jó vakációzást mindenkinek!