NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #15596
    Nekem nem volt nehéz,össze dobnom ezt a listát!
    Az alapja totál egyszerűen az , hallgatásuk közben melyik jelent nagyobb zenei élményt!
    Azt gondolom kevesen raknátok Gazebo dalát egy ilyen rangsor 2-ik helyére,de amiért én külön díjazom e zenét,azért van mert a 80s verzió mellett az original video verzió ,egészen modern felfogásban szólal meg,s akár a irányadó is lehet az italo disco jövőjét illetően!
    Bizony MFLEX zenéi megérnek egy külön elemzést!
    Mindig távolságtartó voltam a magyar zenéktől,mert elsősorban a 90s évek elejétől az volt a szokás hogy koppintották a nyugat-európában éppen sikeres zenei stílust,az ottani trendet,ráadásul nem kis késéssel,és elég halványul!
    Amikor Mike egyik zenéjét,először meghallottam,elkönyveltem magamban rögtön,hogy ez valami egészen új ,szinte stílus teremtő zseniális zene,holland,német előadóra gyanakodtam,de aztán büszkén gyűjtöttem be az infót magyar,mit mondjak ilyen magyar zenét én is díjazni tudok!
    Egyébként bár nyomoztam utána,de egyetlen képet sem találok a neten Mike-ról,tudna valaki segíteni?
    Ami Brian Ice új dalát illeti,erősen közepes,ROFO(JOHN SAULI),atyaég hogy adhatja a nevét egy ilyen gyenge zenéhez!!!80s zenéi nagy kedvenceim!
    MFLEX zenét hallgatok éppen,ez a dalai is valami bitang jó!DRENCHED-MFLEX