NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #15561
    Helló!
    Valamennyi a listáitokon szereplő dal meghallgatását követően elkészítettem a TOP 20 listámat erősorrendben!
    A listám rangsorolásában első helyre került dalra külön kitérek!
    A 80s években is sikeres italo sztárok,tulajdonképen azt a stílusukat hozták vissza amellyel akkor is sikeresek voltak!
    E dalok amint helyezésük is mutatja ,nálam favoritok,semmi különös nincs bennük,de az első helyezett dal alkotója,valami olyan zseniális új hangzás világot hozott dalaiban létre,amibe egyszerre van jelen a mai modern és a 80s évek hangzás világa!
    Miközben hallgatom a zenéit,minden másról megfeledkezem csak a zene van velem,ez egy félelmetesen jó érzés,nem véletlen hogy hetek óta lista vezető a német rádiók listáján is!
    Reynaud's Top '20
    1.MFLEX & Nick Carter-NOT THE OTHER GUY(disco explosion mix)
    2.GAZEBO-QUEEN OF BURLESQUE
    3.MIKO MISSION-LET IT BE LOVE
    4.RYAN PARIS-I WANNA LOVE YOU ONCE AGAIN
    5.ALBA & FRED VENTURA-WITHOUT YOU
    6.KEN LASZLO-DANCING TOGETHER
    7.JOY PETERS-PASSION OF LOVE
    8.MAGIC SYSTEM DJ-INSIDE
    9.MIRKO HIRSCH-LOVE ON THE RUN
    10.ALDEN TYRELL & FRED VENTURA-DON'T STOP
    11.RYAN PARIS-PARISIENNE GIRL
    12.SAVAGE-TWOTHOUSANDMINE
    13.SQUASH GANG-HEY YOU!
    14.MIRKO HIRSCH-SWEET SURRENDER
    15.LENROY-DO YOU
    16.MENTION-NO CHANGES
    17.MFLEX-INVISIBLE MIRACLES
    18.WOL VO-FOREVER (italoconnection rmx)
    19.MFLEX & DARIO-ALL THE NIGHT
    20.FELLI-EVERYTHING IS PERFECT
    Még annyit :az "orosz" italo zenék engem nem győztek meg,van bennük valami 'idegen'nem tudom mi, amiért a fülem ki dobja ezeket a zenéket!
    Valamint,kérdem én hol a new-italo zenék utánpótlása hiszen a listám dalai nem az elmúlt héten jelentek meg,félő hogy egyre sorvad ez a dolog,hiszen jómagam egy Ken Laszlo-Fred Ventura-TQ közös új dal munkálatairól tudok!
    Na megyek lemezeket rendelni még
    BYE!