-
Helló!
Valamennyi a listáitokon szereplő dal meghallgatását követően elkészítettem a TOP 20 listámat erősorrendben!A listám rangsorolásában első helyre került dalra külön kitérek!A 80s években is sikeres italo sztárok,tulajdonképen azt a stílusukat hozták vissza amellyel akkor is sikeresek voltak!E dalok amint helyezésük is mutatja ,nálam favoritok,semmi különös nincs bennük,de az első helyezett dal alkotója,valami olyan zseniális új hangzás világot hozott dalaiban létre,amibe egyszerre van jelen a mai modern és a 80s évek hangzás világa!Miközben hallgatom a zenéit,minden másról megfeledkezem csak a zene van velem,ez egy félelmetesen jó érzés,nem véletlen hogy hetek óta lista vezető a német rádiók listáján is!Reynaud's Top '201.MFLEX & Nick Carter-NOT THE OTHER GUY(disco explosion mix)2.GAZEBO-QUEEN OF BURLESQUE3.MIKO MISSION-LET IT BE LOVE4.RYAN PARIS-I WANNA LOVE YOU ONCE AGAIN5.ALBA & FRED VENTURA-WITHOUT YOU6.KEN LASZLO-DANCING TOGETHER7.JOY PETERS-PASSION OF LOVE8.MAGIC SYSTEM DJ-INSIDE9.MIRKO HIRSCH-LOVE ON THE RUN10.ALDEN TYRELL & FRED VENTURA-DON'T STOP11.RYAN PARIS-PARISIENNE GIRL12.SAVAGE-TWOTHOUSANDMINE13.SQUASH GANG-HEY YOU!14.MIRKO HIRSCH-SWEET SURRENDER15.LENROY-DO YOU16.MENTION-NO CHANGES17.MFLEX-INVISIBLE MIRACLES18.WOL VO-FOREVER (italoconnection rmx)19.MFLEX & DARIO-ALL THE NIGHT20.FELLI-EVERYTHING IS PERFECTMég annyit :az "orosz" italo zenék engem nem győztek meg,van bennük valami 'idegen'nem tudom mi, amiért a fülem ki dobja ezeket a zenéket!Valamint,kérdem én hol a new-italo zenék utánpótlása hiszen a listám dalai nem az elmúlt héten jelentek meg,félő hogy egyre sorvad ez a dolog,hiszen jómagam egy Ken Laszlo-Fred Ventura-TQ közös új dal munkálatairól tudok!Na megyek lemezeket rendelni mégBYE!