NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• fülcsimanó2

Szia Reynaud!
    Ha megengeded én is hozzátennék pár kedvencet a listához.
    Napközben összeírtam jónéhányat, de a többségüket a fiúk már lelőtték.

Úgyhogy ismétlés nélkül, ezeket ajánlanám még:

Cliff Wedge - Angel Eyes (a new italo zenék közül az elsők között ezt hallottam, és azonnal megfertőzött, hogy érdeklődjek a többi után...)

Johnny M5 - The Night (bár nem szereted a Bohlenes hangzást.... meg fogsz lepődni, hogy valaki 2008-ban ilyen echte italodisco-t csinált)

Riccardo Campa - The Witch (Energy mix)

Amaya - Sensation (Extended version by DJ Juan Carlos)

Brayan Master Mix feat. Lorena Gomez - Get It Up (ez kihagyhatatlan, bár nem jelent meg tudtommal sehol)

Vanello - Future Vibes (szintén kihagyhatatlan)

Elen Cora - Powerful Little Things

Gürcan Erdem - In The Rain

A többi nagyágyú kedvencemet a fiúk már említették.

Én egyébként Bohlen-rajongóból lettem new italo disco rajongó (is).
    Kár, hogy nem szereted a Modern Talking stílust, ugyanis ebben is remek termés volt az utóbbi években, főleg az oroszoktól.

Ezt a kettőt ebből a hangzásból azért mindenképpen ajánlanám :

Panama Boys - Be My Baby
    Atlanteex - Little Ellie Is Breaking My Heart

Még annyit, hogy nálam a legcsúcsabb new italo zene Ryan Paris - Parisienne Girl és I Wanna Love You Once Again c. dala. Ezzel a két zenével véleményem szerint túlszárnyalta a nyolcvanas évekbeli teljesítményét.

Ugyanezt gondolnám Ken Laszlo - Dancing Together-jéről, ha nem lett volna a Hey Hey Guy. De volt, és az egy túlteljesíthetetlen etalon.

További kellemes ismerkedést és élvezkedést kívánok Neked a new italo zenék világában. Vigyázat, nagyon fertőzés veszélyes !!

Bár ezt már talán tudod is....