NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• ItaloUser
    Bocs az OFF-ért . Én eddig nem irkásztam ide ( kivéve kötekedésemet kedvencünkel pityuval ) viszont nagyon sokat olvastam. Sztem amire Wind kolléga célzott az az hogy úgy is irhatsz ide bármit , kinek milye van ,lemez , új newitalo info , vagy bármi ami ezzel a témával kapcsolatos azt Kaposi kolléga úgy is jobban tudja , vagy már hónapokkal ezelött megmondta , vagy neki sokkal több van , jobb minöségben , mindenki töle másol stb. (Persze tisztelem Öt azért hogy ennyit áldoz a hobbyjára idöben és anyagiakban és biztos vagyok benne hogy irdatlan gyüjteménnyel rendelkezik .... csak néha miket és hogyan ir ide attól csak a fejemt csóválgatom ) Tartom valószinünek hogy az aktivitás ebben a topikban ezért is ilyen döcögös .... olyan igazi eszmecsere nem alakul itt ki ebböl kifolyolag. Persze mind1 , éz az én véleményem ..... természetesen hozzáteszem az információk amiket itt kapok azok TOP és köszönet érte , a maga nemében egyedül álló ez a topic ! Reynaud véleménye az átlag magyar fórumozók magatartására tényleg találó , a betámadás és fikázás az tényleg mintha magyar találmány lenne , bár ez nem csak erre a topikra vonatkozik hanem úgy általában minden fórumra ahol hozzászólás engedélyezett.
    Szevasztok