NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• donicsfan
    Szerintem megtaláltam a kretént az arckönyvben: stimmel a születési idő, a név és a buta fej is :) Mondjuk én 11-13 évesnek saccoltam már amikor kezdte az egészet, csodálkoztam is hogy sokan bedőlnek neki.
    Már az elején nyilvánvaló volt hogy egy egyértelműen egy ostoba troll, aki szerintem valamiért nem szereti a Kaposi mestert, és szerette volna szét offolni a topikot. Mindenesetre csak azt érte el hogy többen jöttek ide mint eddig, aki pedig itt eddig is fan volt azt egy bolond nem tántorítja el, csak legfeljebb szerzett néhány jó percet a hülyeségével. (talán megbántotta itt valaki? )
    Ha nem erről a topikról lett volna szó akkor tetszett volna a kitartása és az hogy ennyi időt ölt a baromságába (mindig is bírtam a hülyéket), csak szerintem az elejétől fogva átlátszó volt, kár hogy vannak akik bedőletek neki. ( ezek az illetők ne vegyenek autót olyan hirdetésből ahol előre kell utalni Westwrn Union-on keresztül mert az autó még angliában áll egy telephelyen :) )
    Az viszont már nem tetszett hogy éppen itt csinálta, mert ez egy jó topik, mert csak az jöjjön ide akit ez érdekel. Van itt még mit tanulni, viszont akik ezeket a zenéket hallgatják azok szerintem már kinőtték a játszóteret :)

Itt a link, sajnos nem szúrhatom be a fórum ostoba biztonsági macerája miatt:
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=112334108949738&set=pb.100005194483774.-2207520000.1361189853&type=3&theater