NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• atiapuka
    Lacikám, tök jó ilyen sorokat olvasni. Nekem is beugranak az emlékeim.

Érdekes, amikor én még általános isis (alsós) voltam, a kabarékat szerettem nagyon. Emlékszem, volt egy füzetem, s abban irogattam Hofit.
    Aztán felsős lettem, s kaptam egy Unitra kazettás magnót, s ez már sztereó volt! Hozzá lehetett kötni 2 hangfalat.:)
    Na innét kezdve lettem én is zenebolond. Sosem felejtem el, hétfőnként rohantam haza az iskolából, hogy hallgathassam a kívánságműsort, 2-től 5-ig. Akkor csináltam meg az írásbeliket.:)

Aztán jöttek a csütörtöki meg vasárnapi Poptarisznyák, Vasárnapi koktélok. Mindig alig vártam, s ott ültem, hog ymikor vehetek fel.

Akkor Újpalotán laktam, s ott volt egy kazettás bolt. Odajártam állandóan...
    Ott vettem az első műsoros kazettáimat, a Fancy Get your kicks-ét, egy Laserdance-t. Majd amikor katona lettem, ott vettem a Joy kazit. Hú és a seregben volt egy pesti srác, tele italozenékkel. Nála hallottam a Disco Lady-t, meg Mike Mareent. Ha visszagondolok, amikor elmentem hozzá, hónom alatt a magnómmal (akkor már deck-em volt), s másoltunk át, most is elönt a melegség.

És a zeneimádatom azóta is töretlen. Sokszor voltam már magam alatt, s a zene sokat segített...