Camp Leaders-szel kapcsolatos tapasztalatok, tanácsok, észrevételek
-
Én Colorado államban voltam egy táborban tavaly nyáron, összesen $1350-t keresve. A munka nem tetszett, mert alig volt naponta pár óra szabadidőnk, és heti csak egy nap volt szabad.
A CL-programról annyit tudok elmondani, hogy nagyon ki kell fogni a tábort, mert van, aki más táborban, ugyanabban a munkakörben 4 órát dolgozott naponta... Szóval én csak annyit mondok, hogy se kitchen assistant, se assistant cook ne legyél a Cheley Colorado Camps-ben :-)
Csak a szállás részére tudok reflektálni a legutóbb felmerült kérdésnél: mi $30/éjszakáért foglaltunk szobát New Yorkban (a tábor után), Harlem szélén (három háztömbnyire a szélétől, két háztömbnyire a metrótól, kicsit fura, de nem veszélyes környék, a keleti 116. utcában). Ezért tulajdonképpen egy félig-meddig lepusztult, de legalább tisztán tartott vendégház jellegű létesítményben tudtunk lenni. De ugyebár úgyis egész nap járkálsz, ha Amerikában vagy, úgyis csak alszol, tehát csak az ágy minősége a lényeg, ha már el tudsz benne aludni, akkor nyert ügyed van :-)
Bármi egyéb kérdésre szívesen válaszolok én is!