Camp Leaders-szel kapcsolatos tapasztalatok, tanácsok, észrevételek
  • Waczkor
    Ja azt leírom még egyszer,hogy ez elsősorban nem a pénzkeresésről szól.Ahogy vass17 is írta,a lényeg az hogy olyan helyeket tudsz megnézni,amit később nagyon nehéz.A munka nem vészes,fel kell venni a tempót és megy majd minden.
    Én is a jó társaság miatt bírtam ki,nem volt rossz,csak volt pár dolog ami idegtépő volt.De ez egy felsőbb rétegnek volt a tábora,vannak táborok amik lazábbak sokkal.

Ezt is aláírom,hogy minél hamarabb kezdje el aki akar menni a jelentkezést,mert annál előbb találnak neki tábort,lehet hogy jobbat is kap.Addig körbenézhet mi van a környéken stb.

A pénzről:én sem hoztam haza semmit sem,vettem magamnak napszemüveg,ruhákat,ajándékokat az Alcatrazról,mp3 lejátszót,akkor ugye ott volt a kocsibérlés.De még így is megéri.

Szerintem nincs értelme hazahozni az összes pénzt és inkább nem utazni.Pláne hogy a 9 hét alatt úgy összehaverkodsz emberekkel,hogy akár életre szóló barátságokat köthetsz,arról nem is beszélve,hogy ha már a nyári szünetedben dolgoztál,akkor megérdemled a pihenést.