Camp Leaders-szel kapcsolatos tapasztalatok, tanácsok, észrevételek
  • Waczkor
    Jelentkezel,kitöltesz papírokat,nekem kellett erkölcsi bizonyítvány,felmérik az interjún hogy áll az angolod,de az nem vészes.Ha pl konyhára,takarítani mész,akkor kb mindenkit felvesznek.Utána vagy ők keresnek neked melót,vagy lesz majd egy ilyen camp fair ahol lesz pár tábor képviselő,akiknél lehet jelentkezni és ott eldönti felvesz e vagy sem.Mindenkit elhelyeznek,tehát ha ezen a börzén nem találsz tábort,akkor sem kell elkeseredni.Én szerencsés voltam,mert helyileg a legjobb táborba kerültem,viszont ez ilyen elitebb tábor volt gazdagabb gyerkőcöknek,több szabály volt mint máshol.De nem volt vészes.

Ja igen ez mint írtam ccusanal megy így,máshol nem tudom hogy megy.
    Nem reklámozni akarom őket,de azóta voltam velük egy másik programon is és az is jó volt.Van olyan program is,hogy rendes munkahelyre tudsz jelentkezni.Ilyenkor több szabadidőd van,de kaját,szállást neked kell fizetni abból amit megkeresel.Valamint a repjegyet is te fizeted magadnak.Viszont többet is tudsz keresni,ha nagyon szerencsés vagy és jó melót találsz.De az is előfordulhat,hogy még azt sem keresed vissza,amit beleöltél.
    A tábornál ha eseteg kirúgnak,akkor ugrik a vízumod,tehát ha olyat csinálsz,hogy pl cigizel a táborban vagy hasonlók,olyat csinálsz ami rossz példa a gyerekeknek,akkor kirúgnak és haza kell utaznod.A másik programban ha nem tetszik a meló,akkor válthatsz.Én első körben a táborit mondanám mindenkinek,de ha jó melót találsz/találnak neked,akkor a másik még jobban is kijöhet,mert magad ura leszel és lesz szabadidő munka után.És tudsz ide-oda menni este.Táborban van takarodó,nem hagyhatod el a tábort,csak szabadnapon,vagy pl ha vidámparkba mentek.De oda csak akkor mehetsz,ha gyerekfelügyelőnek jelentkezel.

Ha van még kérdés,akkor válaszolok.
    Segítenek,elmagyaráznak mindent,úgyhogy én mindenképp ajánlom őket.Bár most emelkedett a díj,lehet másokkal jobban jársz.