Piel#22
Nem feltétlenül terrorista a gyerek, de a vele (lehet, hogy nem is vele van) lévő felnőtt már az lehet. A gyerek ruházatában elrejtenek valamit, amiről még ő sem tud! A repülőgépen meg kiszedegetik a ruhájából. Találékonyak ám ezek az emberek, és a "szent cél" érdekében mindent felhasználnak.
Azért elég necces a test szkenner használata, mert az orvos előtt az ember még levetkőzik, de amikor egy vadidegen ember méregeti a gép másik oldalán ...
El tudom képzeli amikor a gép kezelője odaszól a társának: Odanézz! Ennek mekkora micsodája van! ...
Szerintem valami más megoldást kellene találni. Ha több kiképzett kutya szaladgálna a reptéren maga után húzva a gazdáját, akkor csak a gyanús embereket kellene megnézetni a testszkennerrel. Már is kisebb a probléma! De akkor, már vetkőzhet egy doki előtt is.
Nem értettem sohasem, hogy ilyen frekventált helyeken miért nem dolgoznak orvosok? Miért nem kötelezik a repülőtereket orvosok alkalmazására? Már is sokkal kisebb lenne a viszolygás az emberekben.