• zseko
    #13
    Hát nemtudom. Linuxot használok, így a szoftverek 99%-a ingyenes, zenét, mivel a net már elég gyors hozzá felesleges leszedni, kismillió netrádió van, a filmek azok amikkel még úgy vagyok hogy először inkább leszedem és megnézem itthon, aztán eldöntöm hogy megér-e annyit, hogy megnézzem moziban is az élményért, vagy neadjisten meg is vegyem. A kedvencek azok megvannak eredetiben.

    Mivel a filmek döntő többsége egyszerűen egy silány sz@r, ezért van amelyik még azt sem éri meg hogy itthon végignézzem. És mivel ezekre nem is mennék be moziba/nem venném meg, így itt nem látom hogy megkárosítanák bárkit is, mivel silány minőséget nem veszek meg pl. a közértben sem.

    Ugyanígy vagyok a játékokkal is, kipróbálom és ha tetszik akkor meg is veszem, persze nem az irreális 10-15e forintért. Pl. TombRaider, FarCry, Crysis megvan 1-3e-ért, de pl. az NFS újabb részeiért egy fillért nem adnák ki annyira hulladék..

    Zenei cd-ért inkább fizetnék az előadónak kp-ban pl. 2e-et, minthogy megvegyem a boltban 5e-ért amiből kitudja mennyit lát viszont mire mindenki leszedi a sápot. Mi is jobban járnánk, az előadó is jobban járna, az ingyenélő szervezetek meg forduljanak föl.