• CptObvious
  #10
  Hát ez így elég érdekes számomra. "...a Kínai ügynököt. Az ő története a bombázás előtt kezdődik."

  A bombázás előtt, a nagy háború kitörése előtt? Gyakorlatilag a Fallout világának kialakulásának kezdetén?
  Bajtársaival épp titkos küldetésen van, valahol Las Vegas környékén, de elkapják, bebörtönzik egy barlangban és amikor már épp végezne magával, becsapódik néhány atom bomba. Méghozzá elég közel ahhoz, hogy, a barlang mélyén, ahol épp fogva tartják, olyan dózisú sugárzást kapjon, amitől Ghoul-á válik. Majd a felszínre jutva szembesül eltorzul önmagával.
  Ghoul-á viszont nem néhány óra alatt válik az ember. Szóval elvan néhány hónapig, de közben mi van vele? Eszméletlenül fekszik a börtönben? Vagy jön a fekete képernyő, hogy "X évvel később..."
  De még akkor is csupán 1-2 év telhetett el. Holott az első rész is a bombázást követően 80 évvel kezdődik. Ilyen alapon a két világnak köze sem lehet egymásnak. Fallout 1-2, már kialakult a poszt apokaliptikus világ, itt meg akkor kb a szerencsés túlélők elkezdik újjáépíteni a világukat.
  De ez ugye csak a kínai ügynök története. Viszont akkor vagy a többi karakter is vele egy időben tevékenykedik, vagy rajta kívül a többiek néhány évtizeddel később kezdenek tevékenykedni, esetleg mindenki más időben....

  Kíváncsian várom a további információkat.