• killerkocka
    Nem. Majd ha készen vannak, bár arról azért írhattak volna, hogy kb csak most kezdik el a patchet, vagy valami. Mert ez így még idegesítőbb a várást tekintve, mintha nem is tudnánk egyáltalán róla, hogy érkezik.

Más: Véééééééééééégre megint elértem azt a fázist, hogy levelhackernek tartanak. Pedig csak 9.p elején járok. Nagyon remélem, hogy az adott szerón betartják a szavukat az emberek és reportolnak engem, had essenek pofára. Bár nagyon nem jó ez, mert egyenlőre képtelen vagyok nem odefigyelni és nem visszaírni ezeknek a nyomorékoknak. :( Eredménye meg is van, full idegesség, hogy nem szállnak le az emberről és csak 1-2 szót tudnak hajtogatni. Hacker, hacker! Tököm kivan már ezekkel. Bizonyos színten jobb is volt, míg egyáltalán nem lehetett szintezni fps-eknél. Bár jó is, mert addig se unja meg az ember egyhamar. Bár, ha lenne mód rá, hogy folyamatos alaptalan inzultálás miatt bannoltassam ezeket, nem lennék rest. :) Kár, hogy semmi eszük belegondolni, hogy mi van a tényleges hardcore playerekkel, akik napi színten prestigelnek... Legalábbis játszottam már hasonlókkal, akik közel 90 %-ban maptól függetlenül (nem tdm) összelövik a 20-30-as k/d-jüket igen magas kill számmal. Pár gyanús volt, visszanéztem, de egyszerűen csak marha jól játszik.