Skyline#17
Teh olvassál már utánna a dolgoknak picit...
Hogy nem tetszik? A multiban 7 nap tiszta játékidőnél járok pretige 5-ön...És mivel van tele a legtöbb játék? GL,Heartbeat,akimbo noobokkal,meg némán végtelenségbe rohangáló extra gyors lagoló idiótákkal akiket nemlehet ellőni egykönnyen és 4 méterről megkéselnek (Marathon+leightweight+commando)...
Ha nagynehezen összeáll egy normálisabb csapat játékban akkor mindig megjelenik egy ilyen balfasz és elrontja mindenki játékát hiába kérik hogy nehasználja ezt/azt azértis elbassza mindenki játékát...VOTE KICK persze nincs,miért is lenne,végülis amikor egy aimbotos megjelenik az is inkább maradjon.
Pályaváltásonként van hogy beragad a game,nemtud balanszolni,nomeg amikor agyon elszavazgatják a pályákat csodás...
Mindehhez hozzájön hogy az Iwnet az IW szerint egy előrelépés,holott inkább egy hatalmas visszalépés a gyerekbetegségei miatt,ráadásul még a cheatereket is támogatják vele,érdekes módon IW fórumon sorba tiltják le az olyan commenteket amikben cheaterek ID-je szerepel ahelyett hogy banoltatnák őket...
Nagy ívben szarnak a pc-sek fejére,hiába kérte szinte egyhangúan minden pc-s vásárló tőlük petícióban hogy legyen dedikált,ráerőltetik a szemetüket az emberre (iwnet).
És ehhez csak hozzájön az 5 oldalas wcpapír minőségével vetekedő kézikönyv amiből 3 oldal a rizsa a készítők neveivel,egyéb blabla a maradék oldal pedig kb annyi leírás szinten: NEW GAME - ITS AN OPTION.
Csoda hogy dobozzal adták ki egyáltalán pc-n.
Mi várható a jövőben? Az Iw és az Activision erősen gondolkodik rajta hogy a Cod8 már fizetős multi lesz...
No és ha mindehhez hozzáveszem azt a 4 órát amennyi idő alatt kitoltam a játékot veteranon...És azt az unalmat amit a 2-3. pálya után átéltem...Nos qrvára nemvagyok elégedett.
Unalom? Igen,az egész játékból egy ész nélküli hentelés lett agyonscriptelt jelenetekkel és ellenfelekkel. Sztori? Csavaros???? Ezt el lehet mondani egy Metal Gear Solid nevü játékról,aminek a sztorija ehhez képest valahol fényévekkel előrébb van minden téren. De ha nektek ez a jó,hát részvétem,mindenesetre én csak remélem hogy bukta lesz a többi COD (konzolon sosem lesz bukta,ahogy írtam tipikusan amcsihülyegyerekeknek lett ez a rész készítve),pc-re inkább ki se adják,én többé Call of duty játékot nem veszek (1-6 mind a polcon figyel kivétel 3 ami konzolon volt meg és 5 amitől megszabadultam akkora fos volt Thx Treyarch), a Cod 4 után egy ekkora adag szemetet kiadni igen csak nagy gáz,de mind1 BF Bad company 2-ig eltologatom klánostul.