• Skyline
    Rotf...Mw2 csavaros alapsztorija...
    Lássuk...Egy 4-5 fős terrorista csoport lemészárol egy repteret majd szépen többmillió fősre állig fegyverkezve lerohanják amerikát ejtőernyősökkel....Komoly sztori...:DDDDD

Treyarch....Ez pedig mindent elárul...Cod 3 egy mérhetetlen rakás szar volt. Cod5 a többi PS-c részhez képest egy bukás (no nem eladásokban abban jól szerepelt mert várta a cod4 után a nép,de pofára esés lett a megvásárlásból,én is alig győztem megszabadulni a gyüjtői változattól)...Bukás mert a mai napig jó ha tizedannyian játszák a Cod5-öt mint a Cod4-et jelen pillanatban is...Cod6 Infinity Wardos mindenki várta mint a messiást de egyretöbben csalódnak benne,én is kezdek kiábrándulni,nem lesz dedikált,és egy rakás szar a support,állandóan felidegesít a játék. Cod7 Vietnam...Treyarch....Megint eladnak pár millát de a játék ismételten egy hatalmasnagy rakás szarral lesz egyenlő...Cod 8 lehetséges hogy már fizetős lesz (ebből köszi nem)...Én kívánom nekik hogy megbukjon a Cod sorozat egy hatalmasat,de nem fog,konolzon továbbra is el tudják adni majd ezt a szemetet. Cod6-on is látszik már az alapsztorin is hogy az amerikai pufók hülyegyerekeknek kedvez....És erre még rátettek egy lapáttal a multiban: Akimbo...Heartbeat...Végtelen futás...Gyorsfutás...Extra gránátvető...4-5 féle rakétavető...

Bad Company2 2hónap mulva rajtol,remélem lemossa a Cod eladásokat. És csak remélni tudom hogy a MOHA új részét akkor adják ki amikor a COD7 érkezik--> remélhetőleg buknifog miatta a Cod...

Az a szép hogy az IW volt a cod szülőatyja....És az IW egyben a gyilkosa is.