• kidon2
    oh, sorry a neved miatt! :)

igen is meg nem is. Bocsánat, hogy ezt mondom de látszik, hogy nem ismered a Bibliát, pedig úgy tűnik gondolkodó és írni is tudó ember vagy. Az általános műveltséghez is hozzá tartozik, európai lévén pedig alap kellene legyen.
    A Bilia sokkal de sokkal több, mint bármelyik általad felsorolt "történelmi emlék", s ez nem "csak" hit kérdése, hanem tény kérdés is.
    A felületes ismereteket nem lehet most itt bepótolni. De állítom, hogy az általad felsorolt problémákra kérdésekre is mind megtalálható a válasz.
    De a cikkre térve, a lényeg, s amit már az első kommentemnél is írtam: "Mindent szabad, de nem minden használ". Én nem állítottam, h egyetértek ennek a játéknak a betiltásával. Meg kell vizsgálni! Hála Istennek, hogy vannak, akik észreveszik ha a játék készítőket túl messzire hajtja a profit vágyuk. De úgyérzetem, hogy vitába kell száljak azokkal a tudatlanokkal, akik unblock a kereszténység megsemmísítését tűzik zászlajukra, mert valakik "veszik a bátorságot", hogy megkérdőjelezzenek nem egyértelműen pozitív hatással rendelkező dolgokat. Akinek ferde a leliismerete azt bizony nem csodálom, hogy zavarják az efféle "hangok". Akinek pedig nem inge nem veszi magára!