Magyarok. Kik is vagyunk valójában.
  • Solt
    "Nem állítok semmi valótlant. Te viszont, az alapvető tiszteletet se adod meg, és állandóan személyeskedsz. Aztán, nem akkor sértegetsz amikor csak akarsz, mert a való életben, ezért pofán vágnálak. Itt meg, ha spicli természetű lennék, jelentenélek, és az oldal szabályzata értelmében, a személyeskedéseidet jutalmaznák.
    Aztán, még ott van az is, hogy tudod a stílus maga az ember . Te szépen bemutatkoztál már nem egyszer, hogy milyen ember vagy. Olyan, aki durván leugatja a másikat, ha kifogy az érvekből."

Te egy pofátlan hazudozó vagy, aki ráadásul vagy hülye, vagy pedig szándékosan provokál. Ezt, ha kell eléd állok, és a képedbe mondom, ugyanis ez rólad a véleményem. És ezt nem azért mondom, mert mást állítasz mint én, hanem azért mondom, mert egyszerűen olyan aljas módon csúsztatsz és vádolsz, hogy az már gyomorforgató.

Vegyük a legutóbbi példát. Mással folytatott beszélgetésből kiemelsz dolgokat, majd hiteltelennek nevezel. Ezek után, ha visszaszólok akkor még én vagyok a bunkó. Ez a viselkedés amit veled szemben tanúsítok, fél év terméke. Fél éve játszod itt a hülyét olyan kérdésekben, amikre az ember már nem egyszer tételesen válaszolt. Sokszor fel sem fogod, hogy az ember mit ír, de a vádaskodás az megy!

Fel sem fogom, hogy van bőr a képeden engem azzal vádolni, hogy nem érvelek. Sok-sok órát rászántam az életemből arra, hogy neked próbáljak értelmes indokokat normálisan vázolni. Az esetek többségében egyszerűen el sem olvasod amit az ember ír, de jön rá reflexből a válasz, hogy ez hülyeség. Elég volt ebből. Innentől kezdve úgy állok hozzád, ahogy te hozzám. Úgy érzem az elmúlt fél év tekintetében, hogy kettőnk közül a bemutatkozás neked picit gyengébbre sikeredet. Minden téren.

"Hisztizni nem hisztizek, de igazán viselkedhetnél esetleg úgy, mint egy normális ember. Esetleg. De ha nem hát nem. Ha neked a bunkó sötét paraszt stílus a menő, akkor folytasd csak."

De pontosan, hogy hisztizel. Beszólsz, sértegetsz olyan állításokkal amik valótlanok, majd amikor erre reagálok, akkor még te vagy felháborodva. ISMÉTLEM! Nem az a bajom, hogy más a véleményed! Az a bajom, hogy értetlen vagy, vádaskodsz, el sem olvasod amit az ember ír, vagy, ha esetleg elolvasod, meg sem érted. Hogy ezt szándékosan csinálod, vagy tényleg ennyi telik tőled, azt nem tudhatom, mert nem tudom ki vagy. Ha már itt tartunk és stílus... én, veled ellentétben VALÓS NÉVVEL vállalom minden szavam... ennyit arról, hogy ki milyen ember...

"Felfogtam. Te nem fogod fel azt, hogy mondani mindent lehet. Majd ha esetleg az eredetit is felmutatod. Az eredeti leletet. Mutasd fel. ha megtetted már volna, nem tartanálak egy hiteltelen alaknak."

Nem úgy látszik! 3 kép volt linkelve minimum csak abban az egy hozzászólásban. Erre kiválasztasz egyet, ami egy másolat, és elkezded azt támadni arra hivatkozva, hogy az csak egy dísztárgy. Ez az, amit gusztustalannak tartok! Hányingerem van már ettől a stílustól!

"Mit vessek össze?"

Na vajon mit lehet összevetni?

"Egy: arra céloztál, hogy nincs más ezer éves birodalom. Én megmutattam, hogy tévedsz mert van."

Látod itt kezdődik. Ez a te képzeleted! Én nem arra céloztam, hogy csak egy ilyen van! Azért kértem egyet, mert mindegy volt melyiket említed, mind sokkal-sokkal nagyobb volt nálunk... Megint ott tartunk, hogy egy mondatomat nem, vagy félreértelmezed, és még én vagyok a hibás. Ha nem 100% tiszta amit írok, kérdezz vissza! Ez sokkal gerincesebb, mint a vélekedésed alapján hülyeségeket irkálni, majd azt nekem tulajdonítani!

"Ennél a korongnál, ezt se lehet megállapítani, ugyanis egy bolygatott rétegből emelték ki, nem dokumentálták a körülményeket sem.
    Tehát, továbbra is csak az van, pusztán úgy bemondásra kéne elhinni ,hogy hatezer éves. Bizonyíték az semmi nincs rá."

Most erre megint mit lehet mondani? Olvasd el amiket belinkeltem, egyszerűen ezekkel a dolgokkal már nem lehet mit kezdeni... értelmesen céloztam rá, hogy a trehány feltárás pont azok érdekében állt, akik feltárták. Az, hogy ezt te nem érted, az már a te dolgod.

Ez a bolygatott réteg pedig... ha valami a földben van, megbolygatom, akkor változik a kora? Vagy arra akarsz célozni, hogy azt a korongot valaki szándékosan odatette a többi 6000 éves lelet közé? Vagy bolygatás közben lecsúszott oda? Vagy mi? Ha van egy tárgyi lelet, ami hasonlít a többihez, amit szintén ugyanabban a sírban találnak akkor már miért ne lehetne az egyidős? Hogy reagáljak a te stílusodban... Be tudod nekem a rendelkezésre álló tények alapján bizonyítani, hogy az a korong nem minimum 6000 éves?

Hogy segítsek: Olvass! Azokat amiket linkeltem. Ugyanis ennyi idő alatt, amilyen gyorsan reagáltál, kizárt, hogy mindent elolvastál, és még a válaszra is volt időd...