• Ravkin
    " A Microsoftot folyamatosan érik a kritikák, miszerint anno a Windows alapjait egy kis cégtől lopták el és ezzel alapozták meg milliárdos birodalmukat. A vezető szerepüket a Google ostromolja, sok helyen pedig már nem az Internet Explorer a legtöbbek által használt böngésző, mivel a Mozilla Firefox megelőzte azt. Mindennek a következménye - legalábbis a Newsweek szerint - a jelenlegi igazgató, Steve Ballmer menesztése lehet, hiszen vezetése alatt a Microsoft részvényei közel 50%-ot estek és szinte minden produktumuk elvesztette vezető szerepét. "

Az új évtized elején azért már mellőzhetnénk az effajta hülyeségeket nem ?

A firefox közel sem előzte meg az internet explorert, jómagam 6 os explorert használtam xp alatt, most 8 ast használok és semmi gondom vele ameddig a firefoxal voltak gondok, az állítólagos gyorsasága miatt pedig egyik böngészőt sem fogom használni, az internetem nem lesz gyorsabb attól mert másik böngészőt használok, márpedig a legtöbb várakozást a szerverelérések teszik ki.

Arról szerintem meg ne vitatkozzunk hogy a microsoft honnan is indult, azért is meg kell dolgozni ami egyébként az ölünkbe hullt, ha annó a microsoft nem bányászta volna ki az " aranyat " akkor valószínűleg megtette volna más, és akkor most azt mondhatnánk hogy annó a microsoftól lopták az ötletet. Szánalmas hogy ilyet az sg-n még olvasni lehet.

Egyébként a win7 elég szépen jön felfele, és egyébként ha nem windowst akkor mi a szart használjak a pcmen ???

A google pedig maxum a firefoxot ostromolja a kemény 5% chrome részesedéssel.

Egyébként meg semmi baj