• sathinel
  #17
  Ez a progi nem sokat változtat a dolgokon. Amíg az emberek a cirkuszt keresik addig hiába van pár ember aki kimondja a véleményét. Itt is és más oldalakon is megy mindenféle fröcsögés és mégis bennmaradnak a hozzászólások, stb. Otthon is csinálják a fesztivált továbbra is és hiába van pár ember aki nem figyel ezekre az elterelő, félrevezető infókra mindíg vannak akik tovább hisznek a politikusok baromságaiban. Oldalfüggetlenül. Tehát max a retardáltak gondolják hogy pár ember gondolatai befolyásolják a tömeget. Ha így lenne nem lennének idióta showműsorok, és politikai egymásramutogatás, cirkusz.

  A tudatlanok politikai fröcsögését segítik legnagyobbrészt az ilyen progik. Bejegyzett amerikai cég egyébként aki a progit gyártja ha megnézed. Szerintem ugyanoda jukadsz ki a végén mint ahol voltál.

  "It was originally developed with the U.S. Navy in mind, for the primary purpose of protecting government communications."

  Tehát az amerikai "cionista" kormánynál bejegyzett, és valsz álltaluk működtetett céget elfogadod? :D
  Max egy másik oldal véleményét kezded el szajkózni de ettől nem javul a gazdaság, nem lesznek új munkahelyek, és nem állítja meg a korrupciót. Arctalan, magukat fel nem vállaló emberkék véleményét olvashatod majd mindenhol. Az igazi szabadságharcosok még az életüket is adták az eszmékért amikben hittek.