• who am I 7
    Idéznél azoktól a bírkáktól.. :) És meg is magyaráznád objektíven?Ó nagyisten :D Akit az aljanép előítéletével áldott meg az úr.. :D Bár ezexerint, inkább tartozol az aljanép közé te is (akik a hypre ugrottak mint a légy a kakira :) ) növény barátoddal egyetemben...az is csak itt izzad.Na meg, ahelyett, hogy konkrétan/objektíven vitázna, csak köpködi a másikat :)

"hogy párszáz éven belül már lehetséges hogy nem is lesz élővilág a Földön" Ez a mondatod, viszont NAGYON tetszett :) tényleg egy igazi sötét bírka lehetsz :) ...Megkérdeznélek én, ha már ilyen jól használod a kis előítéletedet (látszik, h nevetséges szinten van az ember ismereted) megmagyaráznád nekem, hogy most miről is írsz?Miről is müködik amivel írsz?Mivel működik amivel naponta jársz?Mivel működnek az élelem készítő gépek?Nah kis tipis, gondolkozz el nyomorult kis életeden, mert te magad is az általad említett réteghez tartozol szervesen.Akkor lennél hiteles, ha te is kunyhóba élnél energia nélkül, és vadásznál..De úgy látom, nem ez a helyzet.Úgyhogy sztem pofa lapos.. :)