• NEXUS6
    #117
    Miért is?
    Azért nehogy azt képzeljük már, hogy a városon kívül a Föld az édenkert maga!
    Az őserdőben élő emberkék általában úgy élnek szimbiózissal a környezetükkel, hogy tele vannak férgekkel, tetvekkel, kórokozókkal, mindenféle egyéb élősködővel.
    Ennek is köszönhető, hogy a várható élettartamuk töredéke a civilizált környezetben élőkhöz képest. A gyermek/fiatalkori halandóság viszont eszméletlen szintű. Nem azért van 10 gyerekükl, mert hülyek, hanem mert jó ha közüllük 1-2 megéli a felnőtt kort!

    "Veszélyben az indiánok

    Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) fontolóra veszi, hogy sürgős intézkedéseket tesz az indiánok életkörülményeinek javítására. Felmérésük szerint mintegy 300 millió indián élete forog veszélyben szegénység és környezeti károk miatt. A WHO jelentésében kiemeli, hogy az indiánok átlagosan 10-20 évvel rövidebb életkort érnek meg, mint más nemzetiség? honfitársaik. A gyermekhalandóság háromszorosa az országos átlagnak, Bolíviában 100 indián gyermekből 34 meghal hatéves kora előtt. Mexikóban 100-ból 12 hal meg ötéves koráig. Ezenkívül jelentős a cukor- és rákbetegek, illetve az alkoholisták száma. Az indiánok életkörülményeinek rosszabbodásához nagymértékben hozzájárul természetes közegük, az erdők kipusztítása, a folyók és a tavak szennyezése, ami nemcsak egészségüket károsítja, hanem környezeti forrásaikat is megsemmisíti. A másik ok az alapvető szolgáltatások hiánya."

    Asszem igazad van már csak a ráolvasás segíthet rajtuk!