• sathinel
    #40
    Aki politikai fejlődése miatt használja a wikit az már rég rossz. A matematikában, fizikában, kémiában nem tudnak sok marhaságot kitalálni. Aki szerint egy semleges valami amit mindenki szerkeszthet ennyire a másik oldal felé billen akkor el kéne gondolkozni miért érzik sokan magukénak az ellentétes véleményeket. Ezt Otthon nagyon szépen elérte a szélsőjobb, jobboldal hogy símán lenácizzák őket. És nem azért van ez mert zsidók, kommunisták átírják, hanem el kéne gondolkozni hogy talán nálluk is kicsit radikálisabb nézetek jöttek elő. Mivel a másik oldal szintén szavazatokat akar gyülyteni szintén agresszíven lép fel. Erre meg sírni kezdenek a másik oldalt hogy ez már brutális. Nagyon jól látszik ez otthon pl.

    A baloldalt pl egy ideig próbálták hogy nem igazán lépnek fel a jobboldali romavezér baromságai ellen. A vége az lett hogy lépniük kelett mert nem volt szavazat. Mikor meg megnyerik a választást agresszív , lejárató politikával amit a másik oldal is csinált, akkor meg megy a sírás.

    Persze ebből a szavazók 80-90%-a csak a saját oldalának megfelelő dolgokat fogadja el. Cirkusz megy és elkúrnak mindent.

    Fel kéne fogni hogy a politika olyan mint a TVműsorok. Ha nem nézik őket, senki sem kíváncsi rájuk akkor nem játszák tovább. De amíg van rá vevő addig megy. A két oldal mögötti zombik meg elvannak a cirkusszal, és megvan az ellenségkép ami mindenért hibáztatható.

    A wikivel is ez a gond sok paraszt saját véleménye, filozófiája alapján szerkeszti. És ez nagyon igaz a magyar wiki oldalak nagyrészére. Tudományos oldalak kész sincsennek, vagy angolul kell rákeresni de a sok paraszt már politizál.