• emile zola
    sok politikus hülye...ezt eddig is tudtam, és ez a cikk sem ingatta meg a hitem:D
    "Ebben a kérdésben egy nagyon kislétszámú, de fanatikus játékosokból álló közösség próbálja keresztülvinni az akaratát. Úgy vélem, ez káros a társadalomra. A közérdek a kicsi, de anyagilag érdekelt fél ellen szól."
    ebből az idézetből minden kiolvasható
    1.kis létszám = a szavazásokon minimális súlyuk van, ergó őket lehet csesztetni
    2.keresztülvinni akartát: Ausztrália lenni demokratikus???
    vagy miféle szörnyűségre akarják rávenni a fanatikus és gaz játékosok szegény Ausztrália erkölcsileg makulátlan és ártatlan lakóit? ja..csak nem ez az az ország, ahol a legtöbb élő ember egy rab leszármazotta? hogyisvanez?
    3.úgy véli, h ez káros: sztem ez a majom a legkárosabb mindenkire..úgy vélem, ergó így van ( Atkinson alapján)
    4. anyagilag érdekel fél. mivan??? ha sztem a játékosoknak azaz ANYAGI érdeke, hogy VÁSÁROLHASSON???

ergó megállapíthatjuk, h ez Michael Atkinson a legostobább politikusok közé sorolandó, minden ausztrál állampolgár érdekében azt remélem, h minél hamarabb eltűnik a közéletből, mielőtt még nagyon leégetné magát és országát is