• B0nFire
    #35
    Jól van már, nem kell minden topicot szétmoralizálni! Lejjebb leírtuk, mi a teendő, ha valakinek lelkiismeret furdalása támadna. Magyarként engem miért kéne, hogy érdekeljen, hogy az angolok meg a franciák gyarmatosították a fél világot?! És ha angol volnék vagy francia, akkor sem érdekelne, mert semmi közöm hozzá. Én ebbe a világba születtem, az afrikai éhezők meg amabba. Pechjük van. De nekem is, miért nem születtem mondjuk kaliforniainak, sokkal jobban élhetnék.

    Így jártak az afrikaiak. Ezt dobta a gép. A természet sem moralizál egy percig sem, ha úgy dönt, hogy egy fajnak ki kell pusztulni, és soha senki nem hullat egy könnycseppet sem értük, mert a világ nem az önzetlenségre épül, hanem arra, hogy az erősebb kutya baxik, és az erősebb megeszi, leigázza és szolgájává teszi a gyengébbet. Nem emberi vonás ez, hanem egyetemes, univerzális vonás, ami minden élőlénynek, ami a fejlődés, így a tökéletesebbé válás útját járja, a vele született sajátossága.

    Amit nem kell levetkőzni, akármit is ugatnak a pszichológusok. Ilyen a világ. Erőszakra épül, és csak úgy maradhatsz életben, ha te is könyökölsz. És nem szánakozol. Fordított helyzetben az afrikaiak is telibe xarnák, hogy te hogy döglesz éhen; elhiszed?