• remark #30
    "A baj nem az, hogy a nyugat eruópai ember jól él, hanem az, hogy túl sok ember van afrikában kínában, indiában, meg ilyen ótvar helyeken."

    Minden elismerésem a tiéd. Ennél jobban nem is foglalhattad volna össze azt a birodalmi mentalitást, ami a nyugatot olyan "sikeressé" tette.

    Magyarul nem az a baj szerinted, hogy a "fejlett" világ ilyen sikeresen bekebelezte a Föld erőforrásainak döntő többségét, hanem az a baj, hogy akiktől mindezt elvették, azoknak ez nem tetszik. Mert miazhogynemtetszik??? Büdös parasztok, mitugrálnak!?

    Ugye, ez a bajod?

    Azt persze nem veszed észre, hogy csak te is egy "büdösparaszt" vagy mások szemében, akik mikor a konc szétosztására kerül a sor, neked csak morzsákat dobnak. Mert egy "büdösparasztnak" több nem jár. De gondolom mikor TE nem kapod meg ami a tiéd, akkor hirtelen jogokról meg egyenlőségről kezdesz el beszélni. És gondolom az sem tetszik, ha valaki NEKED azt mondja, hogy nem kapsz többet, dögölj meg ha nem jut elég!

    Dehát ahogy a mondás is tartja: "kardtól vész, ki karddal él". Tudod-e ezt az afrikaiakkal kapcsolatban értelmezni? (Költői kérdés volt...)