• Justil
    #22
    Nem csak a gyorsasága az előnye. Hanem maga a tény, hogy minden egy helyen van. Felmegyek, átnézem az utsó 4-5 oldalt, és olyan infókhoz jutok, amikhez különben be kéne barangolni tucatnyi blogot, portált, honlapot.
    Ha szeretném tudni, mival a zenészekkel, akiket kedvelek, vagy ha érdekel, hogy miféle újdonságok vannak az Adobe CS termékcsaláddal, esetleg érdekelnek a ritka filmek, vagy mittomén épp a fotózás mint bestpixel-t. Nem kell rengeteg bookmarkolt oldalt végigolvasnom, hanem minden ott van központilag, csak megfelelően kell kialakitani azoknak a listáját, akiket követ az ember. Sőt, sokszor olyan infók is kerülnek ki, amiket egyébként szinte lehetetlen megtalálni, pontosan azért, mert amit fentebb leírtam, azzal tisztában vannak azok is, akik ezeket az infókat közlik.
    Nem azt állítom, hogy a twitter vmiféle csoda ami megváltoztatja az emberek életét, vagy ilyesmi. Egyszerűen csak egy nagyon hasznos kis szolgáltatás, ha az ember megfelelően tudja használni..és persze 1 jó nagy állatkert is, viszont itt legalább te határozod meg, hogy milyen magas a kerítés :)