• Justil
    #17
    Semmi értelme nincs, de kit érdekel? Ha nagyobb perspektívából nézed, ez az egész netre igaz. Mióta webkettő van (de azért előtte is így volt), televan a net szarral. Mivel az emberek nagy része ostoba, ezért a tartalmak nagy része is ostoba, igénytelen lesz, ez szükségszerű. A hőskorban, amikor csak az okosok, nameg a szerencsések kiváltsága volt a net, még volt valamiféle minőségi rosta, hiszen nem jutott minden ork meg troll net hozzáféréshez, ma ez másképp van.

    De. Ettől a twitter még nem lesz szar. Könyörgöm lássuk már be, hogy maga a technológia zseniális, bár azt 1 szóval sem mondanám, hogy ez valami egetrengető újítás, egyszerűen csak jól meg van csinálva, és promózva, aztán meg elindult a szekér.

    Aki meg még nem is használta, az inkább maradjon csöndben.
    Aki használta/használja, tudhatja, hogy nem fogod az összes vérpistike csipogását látni, csak akkor, ha követed őket. Így tehát egyszerű a megoldás: ne kövess olyat, akinek a tweetjei nem érdekelnek. Jómagam zenészeket, szoftverfejlesztő cégeket, blogokat és portálokat követek, és mióta így teszek kb megdupláztam a bejövő napi hasznos infó mennyiségét. Egyszerűbb ugyanis felmenni, és átnézni a tweeteket (amik sokszor csak 1 linket tartalmaznak), mint végignézni az összes honlapot, blogot, stb. Aztán nekem is van néha olyan közlendőm, ami bizony érdekelhet másokat, és nem "bevertem a lábam az ajtófélfába" jellegű...

    Száz szónak is egy a vége, lehet hogy túlhypeolt, de semmiképpen nem baromság. Az, hogy sok ember arra használja, hogy közölje a világgal ha elment kábelt fektetni, nem a twitter hibája, ez csak az emberek értelmi szintjét tükrözi.
    Rengeteg hozzám hasonló ember van, akinek a twitter az információ kánaánja, és az ha ezt egyesek nem értik meg vagy esetleg nem igénylik, még nem minősíti le a szolgáltatást.