• Partyface
    Flang3r kommentjeihez már nem is fűzök semmit, felesleges....
    Csakhogy tárgyilagosak legyünk minap telepítettem ismét egy win7-et, mivel 1GB RAM volt a gépben inkább a 32 bitest választotttam mivel az egy picit kevesebb memóriát használ futás közben. A proci egy 3200+ 64-es de még nem az X2 2Ghz órajellel a gép maga egy HP valami gyengébb integrált videokártyával 80-as sata disk. A telepítő már felismerte hogy nem egy izmos VGA-val van dolga így az aero-t nem is erőltette, ezt leszámítva hogy így picit csúnyább az összhatás az aero hiánya miatt abszolút használható a gép arra amire a gazdája fogja: netezni, zenét hallgatni és videót nézni. Ennél többre pedig az átlag felhasználók 60% nem is használja a gépét. Nem kellett bajlódni semilyen driverrel szépen leszedte magának a netről. Ezek után nem is értem egyesek miért bajlódnak az xp-vel mivel tudvalevő hogy a win7 rengeteg újdonságot hozott a biztonság terén is (aminek nagyrészét egyébként a sokat szidott Vistától örökölte). Egyébiránt azok sírják vissza az xp-t akik nem képesek megszokni az új kinézetet és kezelést, pedig kb. 2 hét alatt át lehet állni és cserébe egy lényegesebben szebb jobb és biztonságosabb oprendszert kapunk mint az xp.