lpollo#62
Minden új op.rdsz. az elején tele van hibákkal, de ha nincs az alapoknál nagyon elszúrva, akkor azok 8-10 hónap alatt rendbe jönnek. Nyilván a gyártó már akkor kiadja, amikor már többet lehet használni, mint amennyi a szívás vele. Én még nem telepítettem, de úgy látom a hozzászólásokból, hogy a M$ hagyományokhoz képest a W7 kimondottan jól kitesztelten jött ki és semmi kétségem afelől, hogy rövidesen a legtöbb felsorolt hibát rendbe fogják hozni. Én is szerettem az XP-t, de ha már fizetnék, akkor inkább a W7-et választanám. De nem fizetek, mert nekem az Ubuntu Linux tökéletesen megfelel, s nem is értem, hogy miről írnak azok, akiknek nem működött. Az Ubi is csak egy op.rdsz., ha normálisan használod, lehet vele élni, ha teleszemeteled mindenféle egymással inkompatibilis könyvtárakkal, akkor ez sem működik, ugyanúgy, ahogy a windózok sem. Nincs "hülyebiztos" op.rdsz.! Nekem volt UNIX-os múltam, talán ezért volt könnyebb rá átállni. Amúgy meg meggyőződésem, hogy a hazai felhasználok 95%-ának elég lenne az Ubuntu, nincs szükségük semmiféle fizetős op.rdsz.re. A M$ kitűnő marketing, PR és propagandamunkát végez, amikor elhiteti, hogy ez kell minden magyar user-nek, csak csodálni tudom őket azért, milyen profin csinálják ezt. Nem mellesleg én is azért álltam át elég későn, mert jó volt az XP; a megszokás nagy megtartó erő!